Forside Vilkår og Betingelser

Vilkår og betingelser

Når du besøger og gør brug af supersalg.dk, giver du automatisk din accept af følgende betingelser.

Vi er altid ivrige efter at give dig den bedste og mest brugervenlige tjenesteydelser. Vi forventer at du respektere vores regler og ikke foretager noget ulovlige handlinger som strider mod vores regler eller den danske straffelov. Følgende er ikke tilladt:

  • Overtrædelse af specifikke lovområder såsom købe- og aftaleloven samt markedsføringsloven.
  • Overtrædelse af tredjepartsrettigheder og copyright, forfalskede reklamer og produkter og narre kunderne ved at tilbyde falske incitamenter.
  • Distribution af spam e-mails og beskeder, spredning af virus, der kan skade superslag.dk eller kundernes ejendom og information.
  • Enhver ulovlig handling, eventuelle vildledende guider eller eventuelle ekstra tilbud under navnet Supersalg for personlige fordele.
  • Det skal bemærkes, at Supersalg ikke er i stand til at gennemgå hvert produkt der er annonceret på grund af ressource begrænsning. Det er op til den enkelte person eller virksomhed at gennemgå sin annonce for korrekte oplysninger.

Tredjeparts marketing

Nogle af vores tjenester kan vise dit indhold med markedsføringsformål på andre hjemmesider eller andre digitale platforme herunder sociale medier. Dette er en del af vores markedsføringsstrategi, som vil øge eksponering af dit produkt. Det kræver blot at du acceptere Supersalg’s vilkår og betingelser i forbindelse med oprettelse af en brugerkonto på supersalg.dk.

Betaling

Visse tjenester på supersalg.dk kræver betaling. Tjenester som at vise dit produkt på forsiden af supersalg.dk og markedsføring på sociale medier vil der blive opkrævet en måned eller et år. Hvis du vælger en af de nævnte tjenester, er du forpligtet til at betale for de ydelser som supersalg.dk leverer. Efter betaling for de ydelser, vil der blive sendt en faktura til den registrerede email adresse vi har fra dig af. Supersalg forholder sig ret til at ændre i vores priser og sammensætning af vores tjenester målrettet til dig. Din betaling kan ikke refunderes, fordi det er digitale løsninger som vi leverer og som anvendes i det øjeblik betalingen er gennemført. Hvis du afviser vores prispolitik, er du ikke berettiget til at bruge nogle af vores tjenester herunder ekspandering af dit produkt.

Personlige oplysninger

Ved brug af supersalg.dk, accepterer du samtidig med at supersalg.dk har tilladelse til at indsamle, bearbejde, overføre og gemme dine personlige oplysninger på servere placeret i Danmark eller EU. Du er forpligtet til at leverer korrekte oplysninger. Hvis du I et tilfælde har en mistanke om, at din brugerkonto er hacket og bliver misbrugt til at foretage en ulovlig handling, har du pligt til straks at kontakte vores kundeservice med henblik på at spærre din konto eller ændre adgangskoden.

Sikkerhed for brugerkonto

Supersalg.dk arbejder konstant på at give dig fuld sikkerhed for din brugerkonto. Hvis du har mistanke om ulovlige eller misbrug af din e-mail eller adgangskode til din konto, skal du straks kontakte kundeservice. Den kontoførende person ville ikke være ansvarlig for tab efter indberetning til vores kundeservice. Supersalg.dk er ikke forpligtet til at påtage sig mere tab end hvad der er angivet i dansk lovgivning.

Fortrydelsesret

Supersalg giver mulighed for fortrydelsesret under følgende betingelser.

  • Supersalg har ret til at kræve betaling for de ydelser, der allerede er leveret
  • I tilfælde af at du ønsker at bruge din fortrydelsesret I henhold til dansk lovgivning, er der kun mulighed for at fortryde købet indtil ydelsen er leveret til dig.
  • Supersalg vil refundere din betaling senest 14 dage efter anmodning om fortrydelsesret. For yderligere hjælp kan du kontakte vores kundeservice.
  • Ifølge lovgivningen har brugeren ret til at fortryde et køb inden 14 dage, eller indtil tjenesteydelsen fra supersalg.dk er leveret til dig.

Misbrug

Hvis du finder nogen forfalsket produkt, spamannoncer, stødende indhold eller enhver ulovlig handling på hjemmesiden, beder vi dig om at anmelde det til os.

Ændringer

Supersalg.dk forbeholder sig ret til at opdatere vilkår og betingelser fra tid til anden, og efter behov. Enhver ændring vil ske med virkning fra næste gang du opretter en annonce eller efter 30 dage, alt efter hvad der indtræffer først.

For yderligere hjælp, kan du kontakte vores kundeservice.